Boeken van Denise Meijer lees je met veel plezier!

Lettervreter_andrea 27 augustus 2024
~ Wat vind ik van de voorkant / waarom gekozen?
Oh wat leuk, een nieuw boek van Denise Meijer!
Dat was mijn allereerste reactie.
Ik heb haar andere boeken ook gelezen met veel plezier, dus deze toekomstige serie staat zeker op mijn leeslijst!

De voorkant ziet er leuk uit en verteld al een beetje wat Liv haar passie en werk is.

~ Het boek in het kort samengevat:
Het verhaal gaat over Liv en werkt als coupeuse bij bruidsmode Tule en Kant.
De dochter van de eigenaresse neemt de winkel over en houdt van uitbundige jurken met veel glitter en glamour, oftewel discobaljurken.
Maar is zo’n discobal droomjurk niet de droom van elke bruid?
Het gaat niet helemaal goed met Tule en Kant.
Hoe gaan ze dit oplossen?
En komt het diploma van Liv haar opleiding voor jurken / kleding ontwerpster toch goed te pas, om straks haar eigen ontwerpen in de etalage te showen?

Liv heeft een leuke vriendengroep, zit daar een ware liefde bij?

~ Wat vond ik van het boek?
Wat een heerlijk verhaal!
Als je blij wordt van jurken, outfits van Disney, Comic Con, Larp tot Fantasy fairs, creatief en een liefdevol verhaal, dan moet je deze zeker weten gaan lezen!

In Denise haar boeken valt me vaak op, de herkenbare dingen die ik eruit vis: thee drinken, fleeceplaid, goed boek en katten opschoot, thee leren zetten met verse thee haha enzovoorts en dit boek deed me herinneren naar hoe ik mijn eigen trouwjurk uitzocht met mijn allerliefste moeder, schoonmoeder en beste vriendin!
Bedankt weer voor een leuk gelezen feelgoodboek, om bij wegtedromen!
Ojah en de kaassouflé!

En zo hé, wat een cliffhanger…
Ik las de laatste hoofdstukken vanmiddag in de jacuzzi en dacht heh? Nee…nu moet ik wachten tot het volgende boek, hoop dat deze snel uitkomt!
Haha wil het antwoord weten, op naar de volgende boekdelen!

Meer recensies van Lettervreter_andrea