Respect voor zijn eerlijk en openhartigheid
Wat vind ik van de voorkant / waarom gekozen?
Een foto van Najib Amhali op de voorkant van het boek.
Hij kijkt je diep in de ogen aan, wat gaat er om in zijn gedachten, wat voor leven, gevoelens en verhalen “schuilen achter” zijn foto?
Omdat ik veel van cabaret houdt, zijn shows al meerdere keren op televisie heb gezien en éindelijk naar Najib Amhali zijn show ga, wilde ik al een tijdje de biografie van hem lezen, met kobo gelezen op de ereader.
Het boek in het kort samengevat:
De biografie van top cabaretier Najib Amhali
Wat vond ik van het boek?
Allereerst wát een biografie, respect voor dit boek!
En voor Najib vooral, zijn eerlijk en openhartigheid!
(En gezin, familieleden en vrienden)
Najib is een geboren cabaretier, hij leerde al vroeg zijn fantasie te gebruiken.
Iedereen kent hem als de liefdevolle, creatieve, gezellige, drukke man met zijn vele grappen!
Hoe is hij opgegroeid?
Hoe werd hij zo’n beroemde cabaretier?
Zeker interessant om als fan het boek te lezen, binnen een week uitgelezen!
Helaas was er ook een donkere wolk in zijn / hun leven. “Kutdagen komen, maar ze gaan ook weer.”
Respect om alles eerlijk en openhartig in een boek te vertellen, van familie relaties, zijn carrière, tot de “donkere wolk” periode en natuurlijk dat gelukkig alles weer goed komt met Najib en zijn gezin / familie!
Maar de fans bleven hem trouw en zijn dat tot op de dag van vandaag!
Haha en: tige tank foar t ferhaal!
(Bedankt voor het verhaal in het Fries)
Leuk in het boek: Je kunt het een beetje vergelijken met het Fries in Nederland, daar verstaan de mensen die geen Fries zijn ook geen woord van.
“Uw naaste helpen, dat soort dingen vind ik mooi, dat is voor mij geloof. Het zit voor mij niet in het uiterlijk, het zit van binnen.”
Een foto van Najib Amhali op de voorkant van het boek.
Het boek in het kort samengevat:
De biografie van top cabaretier Najib Amhali
Wat vond ik van het boek?
Allereerst wát een biografie, respect voor dit boek!
En voor Najib vooral, zijn eerlijk en openhartigheid!
(En gezin, familieleden en vrienden)
Hoe is hij opgegroeid?
Hoe werd hij zo’n beroemde cabaretier?
Zeker interessant om als fan het boek te lezen, binnen een week uitgelezen!
Maar de fans bleven hem trouw en zijn dat tot op de dag van vandaag!
Haha en: tige tank foar t ferhaal!
(Bedankt voor het verhaal in het Fries)