Isaac & Egg

ctalreads 06 november 2024
Isaac & Egg is typisch zo’n boek waarbij je niet te veel over de inhoud moet vertellen omdat dit echt het leesplezier en de beleving van het verhaal aantast. Wat moet je dan wel vertellen? Nou dat dit wel een droomdebuut is van de schrijver Bobby Palmer. Dat ik dit boek het liefst in een adem had willen uitlezen. Dat dit boek gaat over verdriet, fantasie, humor en hoop. Dat dit boek een echte aanrader is voor mensen die van mooie verhalen houden, niet al te moeilijk geschreven maar met heel veel lading. Kortom dit boek behoort absoluut tot de beste boeken die ik dit jaar gelezen heb. Jammer voor Bobby, het volgende boek kan bijna alleen maar tegenvallen.

Meer recensies van ctalreads