Dankbaar

Cveijer 21 mei 2024
Op 5 september 2022 heb ik het boek ‘master your mindset’ gekregen als cadeautje, dit was de eerste keer dat ik met de boeken van Michael in aanraking kwam. Vanuit dit alleen dit boek heb ik al onwijs veel wijze lessen geleerd over positieve mindset, zelfontwikkeling, eigenwaarde en voornamelijk je eigen patronen leren kennen.

In februari 2023 kwam het boek ‘Design your own life’ uit. Over je eigen persoonlijke waarden? waar je gedrag vandaan komt? Wie je wilt zijn? en waarom je bepaalde keuzes maakt? Dit boek heeft mij kennis laten maken met alle bovenstaande vragen en doen beseffen dat veel begint bij het stellen van de juiste vragen. Door daarnaast ook de opdrachten te maken kom je nog meer tot de kern van wie je bent, waarom je iets doet en wat maakt dat je dit doet.

Kortom; het is een boek wat je gemakkelijk wegleest, motiverend, leerzaam maar vooral een inspirerend boek.

Ik ben dan ook erg dankbaar voor het feit dat het boek 'master your mindset' als een cadeautje op mijn pad is gekomen.