Heerlijk kort boek
Een poging waard is het 3de boek van de serie diagnose liefde. In dit deel is Jonah de hoofdpersoon en leren we meer over hem weten. In de eerdere delen hebben we hem al een beetje leren kennen en werd ik al nieuwsgierig naar zijn verhaal.
Een poging waard is een heerlijke feelgood. Het is een dunner boek waardoor het ideaal is om hem tussendoor te lezen. Op het einde zat er een heerlijke plottwist in wat het verhaal nog interessanter maakt.
Madelon van Tilburg heeft een beeldende schrijfstijl waardoor ik de gebeurtenissen voor me zag. Ook vond ik het prettig dat in dit boek het verhaal van Rosie en Nour op de achtergrond verder ging. Ik hoop dan ook dat dit niet het laatste deel is. Madelon bedankt voor dit mooie boek.