Een mooi berhaal met een abrupt einde
Illusions gaat weer verder op het moment waar 'Spells' geëindigd is. Vanaf pagina 1 werd ik weer meegesleept in het verhaal van Laurel en Tamani. Ook de eerdere hoofdpersonages als David en Chelsea komen weer terug in het boek. Echter in Illusions word er op een mysterieuze wijze een nieuw personage geïntroduceerd 'Yuki'. Waar Spells voor het grootste deel zich afspeelde in Avalon, blijven we in Illusions meer in de mensenwereld.
Het enige minpunt vind ik van het boek dat het leek alsof hij afgekapt moest worden. Dit had van mij nog wel wat langer mogen doorgaan en geen abrupt einde. Of Aprilynne Pike had hier een open einde van moeten maken. Ondanks dit minpuntje heb ik weer genoten van het boek.
Ik kijk nu alweer uit naar deel 4 en ik wil Dutch Venture Publishing dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.