een boek die naar meer smaakt
Bij Sintel en As heb ik mij laten leiden door de voorkant. De voorkant in combinatie met de titel maakte mij zeer nieuwsgierig en ben dan ook blij dat ik hem mag recenseren voor Dutch Venture Publishing. Sowieso wil ik mijn complimenten geven over het gehele plaatje, want wat is dit boek mooi geworden.
Je begint het boek in een stukje verleden van Sintel, waarmee je de hoofdpersoon gelijk al een stukje beter leert kennen. Al vond ik persoonlijk de inleiding een beetje te lang i.v.m. dat het geen dik boek is. Ik moest ook even wennen aan bepaalde woorden, maar hierdoor werd het wel echt een verhaal waarin ik mij in kon leven. Er begon zich echt een wereld voor mij te vormen. Echter had ik het wel fijn gevonden als bepaalde personages juist meer werden uitgelicht. Maar hopelijk komt dit in een volgend deel wel weer terug.
Het boek eindigt met een hele mooie cliffhanger waardoor ik nu al eigenlijk al verder zou willen lezen. Maria Lin heel erg bedankt voor dit mooie verhaal en hopelijk gaat dit een echte serie worden want dit smaakt naar meer.
Eindcijfer: 4,5/5
Eindcijfer: 4,5/5