We hebben ons kapot gelachen om Super Luier Baby 2. Poep, plas en gekkigheid vliegt je om de oren.
We hebben ons kapot gelachen om Super Luier Baby 2: De pleepotroof.
En hoe grappig dat een van de hoofdpersonen Harold heet, net als papa. Dat Sheriff poepie naar Ur-anus gaat was ook hilarisch. Het woord anus, net als poep, plas, stront etc. is voor deze 8 jarige wel een geweldige lach trigger. Hoe leuk dat je het zo vaak mag zeggen als je dit boek leest. Of dat dr. Dinkel sukkel zegt!
De omsla-no-scopen vielen ook in de smaak. Leuk dat het lezen zo wordt afgewisseld met plaatjes kijken en iets doen. De striptekeningen laten perfect het verhaal zien. Het stukje over het super Mecha katje 3000 vond Xaviér heel cool! Vooral het gedeelte waar hij een beetje ontspoort. De kat was dus wel het populairste karakter, alhoewel Pipi de clown ook erg gewaardeerd werd.
Al met al een geweldig leuk boek om samen te lezen of alleen. Helemaal in de herkenbare Dav Pilkey stijl.