Spannend tot het einde !

Daan 18 juni 2024
Okéé, de eerste twee delen waren voor mij drie sterren boeken, maar dit deel was spannend en had zoveel onverwachte plotwendingen dat ik niet anders kan dan 4 sterren geven. Er gebeurd zoveel in dit deel dat het lastig is om te omschrijven, wat ik dus ook niet ga doen, maar ik adviseer om het gewoon te lezen.
Ik wil wel zeggen dat het eerste gedeelte wel wat trager was, maar na een bepaalde gebeurtenis krijgt het boek zo’n vaart dat je maar door wil blijven lezen.

Meer recensies van Daan