Heerlijk vervolg

Dana Boesjes 25 september 2024
De verliefde graaf ♡

De zoektocht van Violet Bridgerton gaat verder, ze moet en zal al haar kinderen een goed huwelijk laten sluiten... Ondertussen begint Anthony de oudste van de gebroeders en zusters Bridgerton langzaam na te denken over het huwelijk en een gezin stichten maar dan wel met een totaal andere reden... Hij besluit daarom voor zichzelf dat hij met het meisje zal trouwen die het beste is beoordeeld van het seizoen.... Maar zij heeft 1 regel, hij zal eerst langs haar valse en zelfverzekerde stiefzus moeten komen en haar bewijzen dat hij haar echt waard is.... Maar zal zij hem zijn verleden als rokkenjager vergeven of zal hij nooit de hand van de bloedmooie Edwina krijgen?

Net als het 1e deel van de serie lees je hier in gewoon heerlijk verder als een trein en word je zoals ze je vragen voor in het boek stiekem verliefd op Burggraaf Anthony Bridgerton het verhaal is net als de vorige heerlijk meeslepend en je hebt hem voor je het weet uit en wil je door naar de volgende! Hopelijk blijven de boeken allemaal net zo meeslepend als deze delen want dan kom ik de herfst en regenachtige dagen wel door

Meer recensies van Dana Boesjes