Leuke motorclub romance
Rage geschreven door @natasreadsandwrites (N.D. Frost)
Vandaag mag ik samen met @geja_leest_graag een recensie plaatsen voor de blogtour.
Vanaf het eerste moment dat ik mij had opgegeven voor de blogtour wist ik al dit verhaal ga ik leuk vinden!! Super bedankt dat ik mag mee doen.
Het verhaal begint meteen goed het gaat over Naomi die een zoon van 25 (Foss) heeft en ze is een soort huurmoordenaar. En het lezen werd erg verslavend.
Ik vond het ook leuk om verhalen over Naomi en haar jeugdliefde in het verleden te lezen.
Foss en Nash zijn hele goede vrienden van elkaar. Leuke personages, maar Nash vind ik erg leuk! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar zijn verhaal en meer van Foss. Maar ik heb altijd een zwak gehad voor motorclub verhalen/films/serie die over knappe bikers gaan (smelt)
De cover gaf de indruk dat het best een smutty motorclub boek zou zijn, maar dit viel erg mee. Het ging meer over crime, spanning familie drama. Ik had wel momenten zo van wat gebeurt er nu en nee ik hoop dat het goed afloopt.
Alleen was het soms wel van huh over wie gaat het, omdat er geen pov stond vanuit wie het verhaal werd verteld. Ik miste wel meer smutty scenes tussen Naomi en Rage. N.D. Frost heeft een fijne schrijfstijl waardoor je graag wilt blijven lezen. Rage kan je los lezen. Dit is mijn eerste boek die ik lees van N.D. Frost.
Ik geef het:
4/5⭐️