Ontroerend, spicy verhaal

Daphneinstabooks 11 februari 2025
Zweer het me geschreven door Meagan Brandy en uitgegeven door @aprilbooks.nl

Arianna - Ari voor vrienden - ze kan niet wachten om te beginnen aan haar eerste jaar bij de universiteit. Ze hoopt samen te zijn met de jongen van haar dromen. Hij is de beste vriend van haar broer. Maar dingen lopen toch anders en Chase breekt haar hart. En ze komt dan later Noah tegen de quarterback van het footballteam. Chase is haar nog niet vergeten, en hij probeert haar terug te winnen terwijl ze zich nu openstelt voor Noah. (Korte versie van de flaptekst)

Ik heb zo genoten van dit verhaal met mooie, maar ook heftige situaties. Ik vind haar vriendin Cameron erg leuk ze hoort ook bij het vriendenclubje. De tweeling broer van Ari vind ik leuk, maar soms wel iets te beschermend naar zijn zus toe. Eerst was ik helemaal weg van Chase en later in het boek zat ik mij wel meer te irriteren. Noah vind ik erg leuk !

Ik vind Noah zo lief voor Ari en hij kookt wie wilt dat nou niet een man die kan koken!
Er waren ook moment dat ik echt dacht Noah why maar goed ik raad dit boek zeker aan. Maar als je niet van spicy boeken houdt dan kan je beter dit boek niet lezen, want het is best spicy.
De schrijfstijl vind ik erg fijn ze schrijft vlot en je wilt blijven lezen. Ik wil zeker haar andere boeken gaan lezen. Het is best een dik boek, maar je hebt het zelf niet echt door als je het boek leest. Ik vond de vriendschap die de groep vrienden heeft met elkaar erg leuk. Het is een slowburn soms vind ik het leuk om boeken te lezen met deze trope.

Bedankt @aprilbooks.nl nogmaals voor het recensie exemplaar.

Ik geef het verhaal:
5/5 ⭐️ 3 van de 5 spicy