Sprookje met een duistere twist
Assepoester, maar dan anders. Dit is het eerste deel van de herschreven duistere sprookjes met een twist door Emma Anna . Alleen de kaft is al prachtig!
Ik ben heel erg verrast op een positieve manier door dit boek. Het boek komt met triggerwarnings en het is geen boek voor de jonge lezers.
Ondanks dat het boek zich afspeelt heel wat jaar terug, had ik totaal geen moeite om dit boek te lezen en mezelf in te leven. De worldbuilding is, ondanks dat het niet zoveel pagina's zijn, erg goed en duidelijk. Ik bleef maar lezen en had deze dan ook binnen diezelfde middag uit.
Mijn review van Sneeuwwitje volgt snel en ik ben ook heel erg benieuwd naar de andere delen van deze serie! Je kunt deze, en de aankomende boeken, los kopen maar ook later gebundeld als 1 boek.
Let er op dat deze sprookjes komen met triggerwarnings en dat ze niet zo onschuldig zijn als dat de kaft doet voorkomen.
Dit boek was mijn eerste kennismaking met boeken van deze auteur, maar het heeft mij heel erg benieuwd gemaakt naar meer boeken ook buiten deze serie om.