Voor book lovers, maar niet voorspelbaar
Ik vond dit boek echt geweldig om te lezen. Het is een boek waar elke book lover blij van wordt. In het boek wordt een beetje de spot gedreven met de gemiddelde doorsnee 'streekromannetjes'
Het is een echte guilty pleasure, maar dan toch net even iets anders. Het verhaal wordt geschreven vanuit een ander perspectief dan in de meeste 'streekromannetjes'. Je leest namelijk het verhaal waarbij de relatie uitgaat doordat de ander de liefde heeft gevonden op het platteland en juist de hoofdpersoon achterblijft in de stad.
Elk hoofdstuk leer je de personages beter kennen, kom je te weten wie ze zijn, wat ze willen en vallen de puzzelstukjes steeds meer op zijn plek. Dit zorgt ervoor dat de opbouw van het verhaal heel fijn is en goed te volgen is. De schrijfstijl is duidelijk, de zinnen zijn niet te lang en het taalgebruik is niet te moeilijk. Ook is de worldbuilding heel erg prettig, door de beschrijving van de verschillende plekken voelt het echt alsof je er zelf aanwezig bent.
Ik kan alleen maar vol lof praten over dit boek en kan dit boek bij elke feelgood-fan aanraden. Er is ook geen een moment geweest dat het verhaal begon te vervelen of dat het mijn interesse verloor.