Grappig, ontroerend en zoveel meer!

4,5/5

Hannah ziet er dan misschien wel uit als een “doodgewone vrouw”, eigenlijk is ze een uitstekende bodyguard die professionaliteit hoog in het vaandel draagt. Maar dan wordt ze ingehuurd door Jack Stapleton, dé knappe Hollywoodster. Hannah moet hem beschermen tegen zijn stalker, maar wanneer Jack moet afreizen naar zijn zieke moeder in Texas doet hij alsof Hannah zijn vriendin is. Kan ze tegelijkertijd Jack én haar hart beschermen?

De korte inhoud van dit boek klinkt gewoon té leuk, toch? Daarbovenop ook nog eens zo’n schattige cover… ik kon gewoon niet anders dan dit boek lezen! En daar heb ik ab-so-luut geen spijt van. ‘Bodyguard’ van Katherine Center is namelijk een heel stoer, maar ook lief, grappig en hartverwarmend verhaal.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Hannah - het lijkt soms alsof ze tegen de lezer spreekt en dat vond ik een heel fijn detail! We leren haar kennen op een niet zo fijn moment in haar leven. Ze stort zich volledig op haar werk en hoopt een belangrijke klus te bemachtigen. Ze leeft voor haar werk en ik vond het leuk om over haar gedrevenheid te lezen, maar ik vond het nog fijner hoe ze evolueerde in het verhaal. Ze is een hartverwarmend, stoer personage waar je als lezer snel een band mee opbouwt. Door de vele lagen die ze heeft, heeft haar verhaallijn heel wat diepgang.

Haar tegenspeler Jack is ook een fijn personage. Hij draagt een tragische gebeurtenis met zich mee en dat zorgt voor een diepe, emotionele laag. Zijn dynamiek met Hannah is ook geweldig en het 'fake dating'-aspect zorgt voor heel wat grappige, maar ook ontroerende momenten. Het verhaal heeft bovendien een heel familiale sfeer dankzij Jacks familie. Qua emoties is ‘Bodyguard’ dus heel veelzijdig & I loved it!

Ik beveel ‘Bodyguard’ van Katherine Center dus ten zeerste aan! Het is een geweldig boek met een veelzijdigheid aan emoties! Je wordt als lezer instant verliefd op de personages door alle ontroering & hilariteit. Door Hannahs functie als bodyguard komt er ook wel wat spanning aan te pas - kortom: een ab-so-lute toevoeging aan jouw TBR!

NB: Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van De Boeken Recensent