Hazelwood kan alle genres aan!

De Boeken Recensent 22 februari 2025
3,5/5

Ali Hazelwood kan als auteur heel wat genres aan, dat heeft ze al meermaals bewezen. Met deze ‘steamy feelgood’ bewijst ze alweer dat ze haar schrijverstitel waardig is.

Je voelt aan alles dat Hazelwood echt veel research doet voor haar verhalen zodat ze ze zo realistisch mogelijk kan maken. Dat voelde ik van bij het begin en die lijn werd de rest van het verhaal doorgetrokken.

Ik had verwacht dat dit boek héél steamy zou zijn, maar door de disclaimer is het al snel duidelijk dat zelfs "heel steamy" een understatement is. Hazelwood is met 'Deep end' nog een stapje verder gegaan dan in 'Not in love', maar ze brengt de spice overtuigend.

Hazelwood heeft de relatie tussen Lukas en Scarlett degelijk uitgewerkt. Hun hele kink-verhaal voelde realistisch aan, maar door de uitgebreide plek die dat thema kreeg, miste ik soms wel een beetje diepgang in het verhaal. Ik leerde de personages wat te weinig kennen en daardoor vond ik het soms wat moeilijk om een band met hen op te bouwen. Hun relatie bleef naar mijn gevoel wat te oppervlakkig.

Desalniettemin vond ik dit een geslaagd Hazelwood-boek! Ze heeft met dit verhaal haar stoutste schoenen aangetrokken, maar ze heeft er iets moois van gemaakt!

P.S. Heb je die fantastische sprayed edges gezien? What's not to like?

Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van De Boeken Recensent