Erg meeslepend!
3,5/5
Charlie en Silas kennen elkaar al van voor ze kunnen lopen en vormen sinds hun veertiende een koppel. Op een dag worden ze wakker en zijn ze alles vergeten: hun eerste kus, hun ruzies, hun families... Ze moeten samenwerken om hun herinneringen weer terug te krijgen, maar daarbij vragen ze zich des te vaker af waarom ze ooit samen waren...
Colleen Hoover doet het weer! Wanneer ik aan een boek van haar begin, weet ik dat de kans groot is dat ik tot 's avonds laat zal willen blijven verder lezen in plaats van te slapen. 'Never Never' is meeslepend, mysterieus en spannend. Het is bitter, maar ook zoet, en het is ontzettend vlot geschreven. Kortom, het verhaal bevat alle ingrediënten van een goede CoHo!
Eenmaal ik begon te lezen, kon ik niet meer stoppen. Ik zat helemaal in het verhaal en leefde mee met Silas en Charlie. Je leest afwisselend uit hun perspectieven. Hoewel ze eigenlijk niet meer weten wie ze zijn, hebben ze allebei wel een goed uitgewerkte karakterschets en maken ze allebei een mooie evolutie door. Uiteindelijk kom je als lezer ook heel wat te weten over hun verleden.
Ik vond de verhaallijnen erg intrigerend! Twee jongeren die plots niets meer weten, bleek een goede uitvalsbasis voor een goed plot te zijn. Er waren verschillende verrassende elementen in het verhaal aanwezig die alles nog meeslepender maakten. De verhaallijnen zijn dus origineel en allesbehalve voorspelbaar.
Ik had verschillende theorieën in mijn hoofd over hoe dit verhaal zou kunnen aflopen, maar geen enkele was juist. Daardoor was het verrassingseffect er wel, maar de manier waarop het verhaal is afgelopen, was het enige aan dit verhaal dat ik minder goed vond. Ik hoopte ergens toch op een realistisch einde, maar ik kon me moeilijk vinden in de uiteindelijke afloop.
Desalniettemin heb ik wel erg van het verhaal genoten. Dat het einde wat minder mijn ding was, is jammer, maar smaken verschillen nu eenmaal. Het belangrijkste is dat de weg naar dat einde me wel erg boeide en dat ik erg genoten heb van dit meeslepende verhaal.