Hamley wordt een filmster

Het leuke kinderboek ‘Hamley wordt een filmster’ is geschikt voor kinderen van zeven tot negen jaar en krijgt van mij vier sterren.

Hamley is een lief en schattig katje met een vleugje magie – zo kan ze bijvoorbeeld lezen! In dit deel van de reeks beleeft Hamley een bijzonder avontuur op een filmset – een originele en grappige setting die kinderen zeker zal aanspreken.

Sandra J. Paul heeft een vlotte en eenvoudige schrijfstijl, waardoor dit boek ideaal is voor beginnende lezers. Het boek is perfect om zelf te lezen, maar ook erg leuk om voor te lezen dankzij de speelse taal en levendige illustraties.

De hoofdstukken zijn kort, het verhaal is grappig en ook een beetje spannend, maar absoluut niet te eng. Kinderen zullen zich gemakkelijk kunnen inleven in Hamley’s avonturen, zeker als ze zelf gek zijn op dieren of dromen van beroemd worden.

Het boek bevat mooie illustraties en op meerdere bladzijden staan schattige kattenpootjes, wat het extra leuk maakt en zorgt voor een speels geheel.

Hamley wordt een filmster is een vrolijk, toegankelijk en magisch verhaal waar jonge lezers van zullen genieten. Aanrader voor kattenliefhebbers en kinderen met een grote fantasie.

Bedankt, Hamley Books, voor dit recensie-exemplaar waarover ik mijn eerlijke mening mocht geven.

Meer recensies van De rijdende boekenwurm