Vijf keer is scheepsrecht!?
"Josie is al 4 keer verloofd geweest, maar het altaar heeft ze nog nooit gehaald. Hoop op een happy end heeft ze dan ook beetje opgegeven. Ze heeft sinds kort contact met haar rijke en beroemde vader en haar liefdesleven is het ideale voer voor de juicy channels. Een volgende verloving moet dus echt tot een huwelijk leiden. Onbedoeld krijgt ze hulp van de beste vriend van haar zus, Matthew. Maar wat begint als ‘fake fiancées’, begint al snel steeds echter te voelen"
********
De boeken van Elena Armas kenmerken zich door romantiek met een flinke dosis humor en hilarische situaties. Zo ook deze; beginnend Josie in een badjas en haar hand in pot aardbeienjam als ze Matthew voor het eerst ontmoet. Veeg.mij.maar.op.
Toch heeft het ook genoeg drama in zich; Josie heeft het nodige meegemaakt in haar jonge leven. Maar als koffietent eigenaar / burgemeester (ja die combi kan!) slaat ze met de nodige onhandigheid en doorzettingsvermogen overal door heen.
De chemie tussen Matthew en Josie is heerlijk voelbaar. Hoewel ze plotsklaps elkaar verloofden zijn, nemen ze de tijd om elkaar te leren kennen. Fake dating kan natuurlijk alleen maar fout (of goed?) gaan, vandaar dat het een van fijn favoriete tropes is. Toch voelt de verhaallijn heel origineel aan. Met - uiteraard - ook de nodige spice, maar zeker niet overheersend (die badkuipscene.. oef)
Enige minpuntje? Matthew is in alle opzichten echt the perfect boyfriend; lief, beschermend en sexy. Maar hoe snel hij meegaat in het verloofd zijn, zonder dat je zijn motief daar voor weet, voelt toch wel wat onrealistisch. Maar he; met al zijn sexiness is hem dat vergeven!
********