Vriendinnen voor het leven
Afgelopen weken nam schrijfster Sarah Lark me weer mee op reis. Dit keer waande ik me weer in Kenia, waar het verhaal van Ivy verder ging.
Wat vond ik van het boek?
Prachtig! De boeken van Sarah Lark zijn altijd zo heerlijk! Terugkerend in haar romans zijn
- Sterke vrouwen
- De nodige drama, tegenslagen en liefde
- Prachtige locaties
- Historische elementen (meestal met toelichting in het dankwoord)
Zo ook dit tweede deel in de Ivy serie. Deel 1 -Dochter van twee werelden- eindigde met een cliffhanger al moest ik wel weer even graven hoe het verhaal ook al weer ging. Gelukkig heeft het boek een vlotte schrijfstijl waardoor je er zo weer in zit. Hoewel de tijd wordt genomen voor details en gebeurtenissen is het verhaal nergens langdradig, richting het einde wordt het zelf nog even spannend!
Enige wat ik minder prettig vond om te lezen was het vele dierenleed. Ik voelde helemaal mee met Ivy en Ranjana in hun pijn daarover. Het liefste had ik al die pagina’s overgeslagen! In het dankwoord staat de schrijfster er ook even bij stil.
Voor mij weer een heerlijk boek van Sarah Lark en ik ben benieuwd waar ze ons in het volgende boeken mee naar toe neemt!
Wat vond ik van het boek?
- Sterke vrouwen
- De nodige drama, tegenslagen en liefde
- Prachtige locaties
- Historische elementen (meestal met toelichting in het dankwoord)