Eén van hen liegt. En één wordt het volgende slachtoffer.

Debby 09 november 2024
Vijf tieners bereiden zich voor op een nacht kamperen in het bos vlak buiten hun kleine stadje. Lachend en bepakt met tenten en slaapzakken banen ze zich een weg richting de donkerste delen van het woud, ver weg van nieuwsgierige ogen. Maar wanneer de volgende dag de zon opkomt, zijn er nog maar vier vrienden over.

Dit is boek 9 in de Gina Harte-reeks. Hier moet Gina op zoek naar een moordenaar van tieners, maar moet ze tevens een gevecht leveren tegen een demon uit haar verleden.
Wanneer een meisje na een kampeernachtje in het bos gewurgd wordt teruggevonden, gaat Gina met haar team op zoek naar een moordenaar. Is het de veroordeelde gluurder van uit de buurt, of is het één van de vrienden die mee was op de kampeertrip? Er is heel veel twijfel, vooral als Gina al rap ondervindt dat de tieners iets verzwijgen. Terwijl ze tegen de tijd vecht om de moordenaar te vinden voor er terug een tiener wordt vermoord, krijgt ze berichtjes waar iemand dreigt haar geheim te onthullen.

Carla doet wat we van haar gewoon zijn, nl. een spannend boek schrijven waar Harte als geharde rechercheur op zoek gaat naar een moordenaar. Wie me al een tijdje volgt, weet dat ik enorm graag thrillers lees met een sterke vrouwelijke hoofdrol. En Gina is zo’n vrouw! In de reeks komen we in ieder boek iets meer te weten van haar traumatische verleden en hoe ze geworden is wie ze is. Je kan de reeks gerust apart lezen, want ieder verhaal is een stand-alone. Alleen vind ik dat het een meerwaarde is om de reeks op volgorde te lezen. Zo leer je de personages elke keer iets beter kennen en verlies je geen info.

Dank je wel @lannoouitgeverij en @boekerij voor dit recensie-exemplaar.

Meer recensies van Debby