Hoe overleef je een toernooi vol vampieren?

The serpent & the wings of night: 4⭐️

Oraya werd als mensenkind geadopteerd door vampierenkoning Vincent. Ze schreef zich in voor de Kejari. Een toernooi op leven of dood georganiseerd door Nyaxia, de godin van de vampieren. En dat toernooi verloopt heel wreed. Oraya sluit een verbond met rivaal Raihn, voor wie ze al snel gevoelens krijgt. Hoe dat afloopt? Ontdek het vooral zelf.

Ik werd vanaf de eerste bladzijdes meteen in de vampierenwereld getrokken. In het begin vind ik het bij een fantasyboek altijd even zoeken om iedereen te leren kennen en alle termen te begrijpen, maar bij dit boek ging het vlotjes. Het toernooi-element maakte het extra spannend. Als grote fan van The Hunger Games moet dit boek zeker niet onderdoen. Halfweg het boek raakte ik de leesdrang wat kwijt, maar naar het einde wou ik opnieuw aan één ruk doorlezen.Ik kijk al enorm uit naar het vervolg dat hier ondertussen ook al in de boekenkast klaarstaat.
*recensie-exemplaar gekregen van de uitgeverij

Meer recensies van deboekenkastvantessa