Elke bladzijde is een feest om te lezen
Toen dit boek een paar maanden geleden uit werd gebracht wist ik meteen: deze wil en moet ik lezen!
De cover, de tekst op de achterflap, het mysterieuze wat er omheen hangt, ik was zo nieuwsgierig!
Het verhaal begint met een rustige vlucht. Maar al snel slaat die rust om in spanning en angst.. De 'Dame des Doods' gaat alle passagiers langs en vertelt hen hun doodsoorzaak en leeftijd bij overlijden. Dat ene moment, die de levens van de passagiers voorgoed veranderd..
Je wordt vanaf het begin in de beleveningen van meerdere personages meegenomen. Door de goed uitgewerkte situaties en gevoelens kom je al snel in het verhaal en dit maakt je héél benieuwd naar hoe het allemaal verder gaat verlopen. Ik verheugde me op elke bladzijde en vloog er doorheen!
De details, de lijntjes, hoe alles op het einde samen komt, erg knap gedaan van deze schrijfster!
Daarnaast zet het verhaal je ook aan tot nadenken over je eigen leven. Wat zou jij doen als...?
Als je deze fijne dikkerd nog niet hebt gelezen, ab-so-luut doen!
Het was mijn eerste Liane Moriarty, maar zeker niet de laatste!
Als je deze fijne dikkerd nog niet hebt gelezen, ab-so-luut doen!
Het was mijn eerste Liane Moriarty, maar zeker niet de laatste!