Hardop lachen tijdens het lezen
Een boek waarin je jezelf betrapt op hardop lachen – dat is precies wat je zoekt in een feelgood verhaal, toch? Fiona heeft moeite om duidelijk te maken wat ze wil, en ik denk dat dit voor veel mensen herkenbaar is. Het is dan ook ontzettend leuk om in dit boek te volgen hoe Fiona hiermee omgaat en er zelf ook nog iets van te leren. Ook de andere personages zijn goed uitgewerkt, en de dingen die zij meemaken voelen levensecht aan, waardoor je je volledig in hen kunt inleven.
Het verhaal leest vlot en biedt niet alleen humor, maar behandelt ook thema’s zoals voor jezelf opkomen, liefde en vriendschap.
De belangrijkste les die ik uit dit boek heb gehaald, zijn de woorden van Boaz: ‘Als jij het zégt’. Niet zomaar praten. Zeggen wat je denkt, wat je voelt, wat je wilt.
Ik kijk nu al uit naar het volgende deel uit de Lessen in de liefde-serie!
Ik kijk nu al uit naar het volgende deel uit de Lessen in de liefde-serie!