Een prachtig rijk verhaal
Ik mocht Gouden Lotus namens AmboAnthos, vooruitlezen, en wat ben ik daar dankbaar voor, want dit boek is echt een parel!
Ik vond de titel van het boek, zonder de voorkennis, heel mooi gekozen. Maar na enkele bladzijdes kom je al meer te weten over de geschiedenis van de Gouden Lotussen, en ik ben hier echt van geschrokken!
Dit verhaal is rijk aan Chinese geschiedenis, oude tradities en rituelen, en vele daarvan zijn niet fraai.
IJzingwekkende en hartverscheurende scenes komen voorbij.
Ik heb echt veel geleerd over de vroegere Chinese cultuur.
Je leest het boek vanuit twee personages, Kleine Bloem en Linjing. Dit geeft een goede dynamiek en verdieping in het verhaal.
Doorzettingsvermogen, veerkracht, ontrouw en vertrouwen, een paar van de vele elementen die dit verhaal zo sterk maken.
De epiloog en nawoord zijn een hele indrukwekkende afsluiter van dit prachtige verhaal. Ik kan hier verder nog maar één ding over zeggen: dit boek MOET op je leeslijst dit jaar!
Heel erg bedankt AmboAnthos dat ik mee mocht doen met de vooruitleesactie!
Releasedatum is 19 februari
IJzingwekkende en hartverscheurende scenes komen voorbij.
Ik heb echt veel geleerd over de vroegere Chinese cultuur.
Heel erg bedankt AmboAnthos dat ik mee mocht doen met de vooruitleesactie!
Releasedatum is 19 februari