Heerlijke feelgood met humor én tranen

deboekenwurmpjes 02 februari 2025
‘I like you very much, just as you are’. Dit is één van de vele quotes waarmee de hoofdstukken beginnen in het boek ‘Het liefdesalgoritme’. Nou, ik kan jullie vertellen; I like this book very much!

Jouw liefdesmatch vinden door middel van een algoritme in een app, of toch liever in een knus koffietentje iemand tegenkomen? Als je het mij vraagt klinkt dat laatste een stuk romantischer, maar we leven nu eenmaal in een tijd waarin er ook genoeg koppels bij elkaar zijn gekomen door een app! Dit boek neemt je mee in beide werelden én beide werelden komen samen. Je beleefd dit vanuit twee perspectieven: Noud en Lotte.

Net als in Iris haar boek ‘Alles draait om kerst’, is haar schrijfstijl ook dit keer weer zó leuk en fijn. De humor komt zo ongeveer op iedere bladzijde terug. I love it! Maar ik heb ook op twee momenten met een brok in mijn keel gelezen, dus ook dat krijgt dit verhaal voor elkaar.

Gelukkig is er nog een boek van Iris Visser die ik nog niet gelezen heb: Een schot in de roos. Ook daar ben ik nog heel benieuwd naar!

Super bedankt HarperCollins en Worldofromance voor het recensie-exemplaar en dat wij onderdeel mochten zijn van het reviewteam!

Meer recensies van deboekenwurmpjes