Een heerlijk lenteboek
Ooh lieve mensen, genieten jullie ook zo van de lente? En dan is er ook nog eens zo’n heerlijk lenteboek uitgebracht. Ik heb genoten van ‘Lentebloemen in Applemore’!
Afgelopen december heb ik met veel plezier het eerste deel van de Applemore-serie gelezen. Het was mij al snel duidelijk; ik werd een beetje verliefd op Applemore en haar bewoners. Boekenwurm Ramona tipte mij dat deel twee ook meteen weer op Kobo Plus stond bij verschijningsdatum, dus natuurlijk zette ik ‘m gelijk op mijn geliefde Kobo!
In het tweede deel staat Beth centraal met haar bloemenkwekerij in Applemore. Daarnaast heeft ook haar nieuwe buurman Jack een prominente rol in dit verhaal. Wat betekent zijn outdoorpark voor het rustige leven in deze kleine gemeenschap? En wat betekent zijn komst überhaupt voor Beth?
Op subtiele wijze frist schrijfster @rachaellucas je geheugen over het eerste deel weer even op. Het is dan ook leuk om in dit verhaal weer oude bekenden voorbij te zien komen! Rilla, Lachlan, Polly, Charlotte; ze kwamen allemaal weer even langs. Verwacht geen diepgaand verhaal. Soms is juist een ietwat voorspelbare feelgood precies waar je zin in hebt of wat je nodig hebt.
In de zomer verschijnt het derde deel in deze serie. Ook naar dit deel kijk ik weer uit!