Wat een leuke stoere roman!
De titel van dit boek trok me aan omdat ik er helemaal een Koningsdag-gevoel van kreeg. Maar de titel is dan ook het enige linkje met deze Nederlandse feestdag, want verder is er geen enkel Nederlands tintje in dit boek te bespeuren haha! (Oké, misschien is de naam Alex een kleine knipoog naar onze eigen koning?)
Ik ben echt positief verrast, wat is dit een heerlijk boek!
Een Engelse prins en een Amerikaanse presidents-zoon die, na een hele tijd om elkaar heen te draaien, stapelverliefd op elkaar worden. Tel hier de Amerikaanse verkiezingen en het Britse koningshuis bij op, dat is vragen om problemen dus!
Een stoere roman over twee verliefde mannen, vol politieke spelletjes, drama en humor. Maar bovenal is dit verhaal een ontdekkingsreis naar liefde en jezelf kunnen, durven en mogen zijn.
Je leeft met de mannen mee als je leest hoe moeilijk deze reis is als je een hoge positie hebt in de politieke of koninklijke hiërarchie. Maar samen zijn ze erop gebrand om geschiedenis te schrijven!
Naast de humor die de boventoon voert, is het ook gewoon écht een goed verhaal met een sterke boodschap; jezelf mogen zijn, in vrijheid, en houden van wie je wilt houden.
Quote: 'Nu kunnen we de wereld écht iets nalaten: hoop, liefde en verandering.'
Ik ben echt helemaal vrolijk enthousiast, dus ik vind dit echt een aanrader voor op je leeslijst!
Ik ben echt positief verrast, wat is dit een heerlijk boek!
Quote: 'Nu kunnen we de wereld écht iets nalaten: hoop, liefde en verandering.'