Kom maar op met die feestdagen!
Helemaal in de feestdagen stemming
Al duurt het even voordat je echt in de kerstsfeer zit bij het boek ‘Kerst in de Holiday Cottage’, uiteindelijk blijkt het een perfect verhaal om helemaal in de feeststemming te komen. Met haar zo typerende makkelijke schrijfstijl weet Sarah Morgan feilloos personages en thema’s aan elkaar te verbinden.
Alsof je erbij bent
‘Kerst in de Holiday Cottage’ gaat over een groep kennissen en vrienden die tijdens de feestdagen samenkomen. Doordat Sarah Morgan de personages goed weet uit te werken, komen ze voor de lezer als het ware ook echt tot leven. Telkens had ik het idee aan de rand van de gebeurtenissen mee te mogen kijken. Elke keer lees je het verhaal vanuit een ander personages, oftewel een ander perspectief. Omdat je kennis maakt met verschillende mensen in het boek, die allen in een andere levensfase zitten, is het ook gemakkelijk om je met iemand in het boek te identificeren.
Luchtig, hartverwarmend en aangrijpend
Het boek ‘Kerst in de Holiday Cottage’ bevat verschillende emoties en humor. Ook zijn er hier en daar wat verassende wendingen. Dat maakt dat het boek niet tot nauwelijks weg te leggen was en ik het ook binnen de kortste keren uit had. Het is zowel luchtig, hartverwarmend als aangrijpend. Op een geheel eigen, maar wel zeer sprankelende manier, weet Sarah Morgan je zo de feestdagen binnen te loodsen.
All I want for Christmas
Liefde, angst, samenzijn en vriendschap zijn de hoofdthema’s van ‘Kerst in de Holiday Cottage’. Een perfecte feel-good roman voor jezelf of als geschenk onder de kerstboom. Kom maar op met die feestdagen.
Alsof je erbij bent
Luchtig, hartverwarmend en aangrijpend