De bucketlistblunders
''Het wil niet echt vlotten met Saars bucketlistplan om Laurens terug te winnen. Zeker niet na de dramatische en schaamtevolle gebeurtenis in de karaokebar. Nu lijkt Laurens ook nog eens te daten met haar collega, roddelende Rilana. Bovendien duikt huisgenoot Matt steeds vaker ongewild op in Saars gedachten, als een soort roze olifant waar ze niet aan wil denken. Saar besluit zich niet te laten kisten door een paar tegenslagen, en ze zet haar bucketlistplan vol goede moed voort. Zo gaat ze naar een festival, volgt ze een bootcamp salsadansen en gooit ze uiteindelijk echt álle remmen los. Maar of dat nu zo goed uitpakt?''
Na het lezen van deel 1 kon ik niet wachten om verder te gaan in deel 2. Na de schaamtevolle afgang in LaLaLola's, de karaokebar waar Saar een show weggaf en uiteindelijk met haar kleding vastzat in haar ex, besluit Saar de bucketlist voort te zetten. Nieuwe bucketlist punten komen voorbij in dit boek: salsa dansen, naar een festival gaan en ook spacecake mag niet ontbreken. Een one-night-stand staat ook nog op het lijstje. Saar gooit echt alle remmen los! Maar tegen welke prijs doet ze dit? En Matt, de broer van Daisy is toch ook wel echt een leuke jongen!
Wederom een heerlijke novelle waar ik hard heb moeten lachen om de gebeurtenissen die Saar (en ook anderen in dit boek) doormaken. Wederom is het verhaal weer beeldend en vol humor geschreven, waardoor je ook door dit tussendoortje heen vliegt. Gelukkig is er nog een derde deel, want stoppen gaat je niet lukken!
De bucketlistblunders is een serie die op een beeldende, vlotte en humoristische manier is geschreven. Thema's als liefde, blunders en humor komen in deze feelgood serie regelmatig aan bod! Perfect om te lezen met een stroopwafel (of meerdere) in je hand!