Was het de hype waard?
Anna O heeft haar 2 beste vrienden vermoord en sindsdien is ze in een diepe slaap. Dr. Benedict Prince is de laatste hoop van het OM om de zaak Anna O op te lossen.
Het boek bestaat uit korte hoofdstukken en is op een fijne manier geschreven. Je leest vlot door de hoofdstukken, wat de spanning erin houdt. Het verhaal wordt verteld uit verschillende perspectieven waaronder die van Ben en stukken vanuit het dagboek van Anna voor het incident. Dit geeft een fijne afwisseling en een goede dynamiek in het verhaal. Tot op zekere hoogte, want de dagboek stukken van Anna gaan tot ver in het boek door. Voor het verhaal zijn de stukken wel nodig, maar had liever gezien dat deze eerder waren gestopt, zodat tijdens het spannendste deel van het boek niet werd terugkomen en daarmee ook de spanning werd onderbroken. Het plot was goed en had ik niet verwacht, had gedurende het boek geen enig spoor.
Al bij al is het een goed boek. Het verhaal is goed, spanning goes opgebouwd maar niet meer dan dat. Was het de hype werd? Ik geeft het boek 3 sterren.