Atypische thriller met een verassend plot
Puck maakt iets vreselijks mee tijdens een vakantie, dit lijkt verbonden te zijn met Jonathan. Jonathan is een voortvluchtige moordenaar. Rechercheur Cees wordt op de zaak van Jonathan gezet om hem snel te vinden en erger te voorkomen.
De val van Tammy Davidson is een boek die verteld wordt vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast is het boek niet chronologisch geschreven, maar wordt er heen en weer gegaan tussen heden en verleden. De combinatie van dit en de verschillende perspectieven, maakt dat het boek meer diepgang krijgt en de spanning op een goede manier wordt opgebouwd. Hierdoor ontrafel je steeds meer van het verhaal en kom je er steeds meer achter hoe het zit. Dit wordt opgebouwd tot uiteindelijk een verassend plot, die een geheel maakt van het verhaal en de verschillende delen waar het boek uit bestaat.
De val van Tammy Davidson is geen normale Thriller. De elementen in het boek zijn erg goed, verassend en anders. Dit maakt dat het atypische thrillers is, die mij van begin tot eind heeft weten te boeien. Dit maakt voor mij ook dat het boek 5 sterren krijgt.