Een page turner met hoge verwachtingen, die deels worden waargemaakt.
Interne dreiging van Matthew Quirk, gaat over een dreiging binnen het witte huis. Geheim agent Eric Hill moet de president beschermen. Ze kiezen ervoor om naar het complex Raven Rock te gaan, een enorme bunker. Het lijkt veilig, maar al gauw gaat de aanval door binnen Raven Rock. De moordenaars zitten ook in de bunker. Er wordt alles gedaan om de president te beschermen, maar ondertussen is er niemand te vertrouwen.
Interne dreiging is een vlot geschreven boek, bestaande uit korte hoofdstukken. De schrijfstijl is prettig en het boek vind plaats in chronologische volgorde. De spanning is direct aanwezig en wordt gedurende het boek opgebouwd. Al maakt de vele personages, de afkortingen en de continue beschrijvingen van het complex het boek ook langdradig en haalt het de spanning eruit.
Al bij al vind ik het een vermakelijk boek met voldoende spanning al had het iets minder beschrijvend gemogen. Vandaar dat het boek van mij 3 sterren krijgt.