Spannend en kort verhaal
Isabel van Zutphen is lerares en ze kampt met zware migraineaanvallen. De aanvallen zijn zo heftig dat ze thuis in bed moet gaan liggen. Als haar eigen arts er niet is, stelt een andere neuroloog voor om een experimentele behandeling te ondergaan. Bij deze behandeling moet ze de confrontatie aangaan met haar aanvallen in plaats van te vermijden. Tijdens de behandeling ontdekt zie iets vreemds.
Een goed verhaal dat je het allerliefste in één keer wilt uitlezen. Het is geweldig hoe spannend zo’n kort verhaal kan zijn. Het lijkt alsof je een heel lang verhaal hebt gelezen. Dit komt mede door de vlotte schrijfstijl van Frank Vork.
Met het hoofdpersonage Isabel voel je je als lezer meteen verbonden, omdat je het zo erg voor haar vindt dat ze zware migraine aanvallen heeft.
Het slot is verrassend en onwerkelijk, maar het past goed bij het verhaal.
Op de omslag zie je een vrouw zweven in het water. Ik vind het een intrigerende omslag.
Het slot is verrassend en onwerkelijk, maar het past goed bij het verhaal.