Leuk romantisch verhaal
De relatie tussen Juul en Rogier is voorbij. Juul probeert haar leven weer op te pakken en gaat daten. Maar haar ex blijft in haar hoofd zitten en haar opzoeken.
Dan komt ze de Colin tegen die als barman werkt. Hij houdt haar in de gaten tijdens de blinddates en ze worden vrienden.
Als Rogier weer voor haar neus staat moet Juul kiezen. Gaat ze opnieuw voor haar ex of kiest ze voor haar eigen leven.
Een leuk, luchtig en romantisch verhaal. Het verhaal gaat over de liefde, maar ook vooral over zelfliefde. Het is een verhaal dat in het werkelijke leven zeker kan gebeuren, hierdoor is het zo herkenbaar.
Het hoofdpersonage is Juul, haar personage is goed uitgewerkt. Maar voor een kort verhaal, vind ik dat de andere personages ook voldoende zijn uitgewerkt. Dit is knap gedaan.
Het slot is open, dus dat mag je zelf invullen of er komt nog een vervolg…
Het slot is open, dus dat mag je zelf invullen of er komt nog een vervolg…