Waarom willen mensen in control zijn?
Caroline wordt door haar omgeving gezien als een controlfreak, kortom: CF. Ze laat het liefst niets aan toeval over en werkt liever alleen dan samen. Caroline lijkt bijna obsessief bezig te zijn met de wereld om haar heen.
In dit verhaal wordt op het thema 'controlfreaks' ingegaan. Evenals de herkomst van het in control willen zijn. Het is geen psychologisch verhaal, maar de hoofdpersoon maakt wel een bepaalde ontwikkeling door. Mede door haar trauma in de ogen aan te kijken. Julian, Carolines nieuwe collega, helpt haar een handje in de ontwikkeling.
Dit tussendoortje is voor de fans van de trope enemies to lovers. Maar dit verhaal gaat dieper dan een leuk liefdesverhaal en snijdt - wat mij betreft - een onderbelicht onderwerp aan. En wel onderwerp dat is? Lees daarvoor Controlfreak van Sabine Zwaan!