Origineel & heel leuk!
Ava & Winnie aka Bonnie & Clyde: oud studiegenoten en tegenwoordig partners in crime. Samen veroveren ze de markt van neppe designer tassen en weten ze de LVHM’s van deze wereld om de tuin te leiden. Illegaal. Crimineel. Nep.
Ava Wong lijkt het allemaal te hebben: een leuke woning, een intelligente man, een zoontje en haar meestertitel. Van de buitenkant lijkt het ideaal, maar eigenlijk loopt haar relatie (bijna) op de klippen, is haar zoontje erg emotioneel en wil ze geen advocaat meer zijn.
Winnie brengt in ieder geval sensatie in het leven van Ava. Ava wordt namelijk geïntroduceerd in de wereld van namaak design. Binnen de kortste keren is ze onderweg naar een Chinese fabriek en stroomt het geld binnen.
Dit verhaal is geniaal, anders en vooral erg leuk. Het verhaal is eenzijdig gesprek tussen Ava en een rechercheur, waarbij we alleen lezen wat Ava zegt. Na een tijdje komt ook Winnie aan bod en dit was zowel verrassend als verfrissend. Het is de nieuwsgierigheid die mij liet doorlezen. Voor ik het wist was het boek uit.
Daarnaast heb ik wat geleerd over Chinese gebruiken en Chinese manier van opvoeden