Een sexy thriller
Het verhaal begint rustig en vertelt het leven van Ana als stewardess. Hier wordt op een heerlijke manier het leven van vliegend personeel beschreven, het goede, leuke maar ook de vermoeidheid.
Het verhaal gaat al snel dieper en haalt thema's aan zoals huiselijk geweld, bedrog, kanker.
Je kruipt daardoor al snel in de huid van Ana en als ze dan ook nog verliefd wordt voel je haar vlinders in je eigen buik.
Het boek neerleggen doe je niet want het wordt ineens een thriller waarbij je je echt afvraagt wie is wie? Ik probeerde te raden maar faalde. Pia kan zo wervelend schrijven dat ze je meesleurt en niets verraadt. Er zijn taferelen vol humor en waanzinnig leuke uitdrukkingen. Heb vaak heerlijk gelachen.
Pia heeft met haar tweede boek mij geraakt en overdonderd. Een sexy thriller.
Ik zou zeggen LEZEN
Pia heeft met haar tweede boek mij geraakt en overdonderd. Een sexy thriller.
Ik zou zeggen LEZEN