Te veel van het goeie
De ware held is het derde deel van een interessante tovernaars-reeks (als ik het zo mag noemen). De eerste twee delen waren prima. Niet zo goed als Harry Potter of Nevermoor, maar wel erg aangenaam. Het derde deel is echter een stuk minder.
Het lijkt een beetje alsof de schrijver elke pagina wil aantonen wat een geweldige fantasie ze heeft. Dat is opzich knap, maar het zorgt voor veel verwarring. Het verhaal is aardig, bijvoorbeeld het avontuur van Wolf, maar niet zo sterk als de vorige delen. Het lijkt of Thomas zich dat realiseert en daarom heel veel dingen verzint. En dat maakt het verhaal in zijn totaal vrij onbegrijpelijk.
Een mooie serie, die niet per se ophoudt na dit deel. Maar er is nog geen vierde deel aangekondigd..., Mijn enthousiasme voor de serie is echter behoorlijk gekelderd na dit deel, dat dus echt een stuk minder sterk is dan de vorige twee. Zonde!