Wat is nu de echte werkelijkheid?
De eerste paar hoofdstukken moest ik even inkomen. Wennen aan de personages Lyla en Nico. Lyla die ik in het begin een beetje een rare vind en zeker in hun relatie. Eigenlijk vanaf het moment dat Lyla niet meer bezig is met haar werk vind ik haar leuker. Nico komt heel de tijd hetzelfde over en dat is echt niet mijn persoon, te vol van zichzelf. Gelukkig lezen we dit boek vanuit Lyla en wat ze allemaal meemaakt. Van het moment dat ze meedoen aan Het perfecte stel, de aankomst, de boottocht en hun verblijf op het eiland.
Vanaf het moment dat ze aankomen op de boot zit ik helemaal in het verhaal. Het leest erg gemakkelijk en vermakelijk. De andere personages die meedoen aan Het perfecte stel leer je door de ogen van Lyla kennen. Super oppervlakkige personen ontwikkelen zich in het verhaal en laten meer zien dan ze in het begin deden.
Tussen de hoofdstukken door heb je dagboekfragmenten. Die dagboek stukken weet je eerst niet wie ze geschreven heeft. Dat ze niet door Lyla geschreven zijn dat weet je wel. In het begin zijn deze dagboek stukken nog werkelijk maar al snel kloppen ze niet meer met Lyla haar werkelijkheid. Wat is nu de echte werkelijkheid?
Gehele recensie te lezen op https://blog.donderdesign.nl/ruth-ware-het-perfecte-stel/