Pak(je) van mijn hart
Amber en haar buurvrouwen zijn zo een gezellige bende. Samen hebben ze allemaal de liefde van hun leven leren kennen maar kerstavond met ze vieren … dat zit er niet in! Gelukkig hebben ze elkaar en plannen ze samen een gezellige avond met een secret santa cadeau.
Cadeautjes voor een ander kopen die je toch niet super goed kent blijkt niet altijd makkelijk te zijn en 1 cadeautje komt dan ook echt heel hard binnen en zorgt voor een awkward moment.
Maar misschien wordt kerstavond op de avond zelf dan toch wel beter en beter en beter en beter en … Voor jullie om te ontdekken wat er gaat gebeuren.
Ik vond het echt een enorm cosy verhaal. Ik had wel wat moeite met de vele personages en wie bij wie pastte net omdat het een kortverhaal is en de snelheid erin gehouden moet worden. Ik wou op een gegeven moment ook echt dat ik aanwezig was op die avond want daar droomt toch iedereen van.