Verdwenen
Heel erg bedankt @uitgeverijdefontein voor dit recensie exemplaar.
Billie Ann is politie agent en start na een afwezige periode door ziekte weer op haar werk. Ze krijgt meteen een vreemde zaak voorgeschoteld. Marissa geeft haar dochter op als vermist maar er blijkt niets terug te vinden te zijn dat haar dochter effectief bestaat.
Het verhaal is geschreven uit verschillende standpunten. Het standpunt van Billie Ann waarbij het privéleven op springen staat, het deel van Marissa waarin de verdwijning van Emma centraal staat en dan het verleden van Kitty een zaak waar Billie Ann vroeger aan werkte en nooit opgeklaard is.
Het verhaal is erg vlot geschreven, alles vloeit mooi in elkaar en de spanning is langzaam opgedreven waardoor je wil blijven lezen. De korte hoofdstukken helpen hier zeker bij. Je weet niet wat je moet geloven en je gedachten veranderen constant af naar wat de waarheid kan zijn want bestaat Emma wel echt?
Het einde was voor mij een prachtige plottwist die ik niet helemaal zag aankomen en dat maakt me al nieuwsgierig naar een vervolg op dit boek.
Een verhaal vol ongeloof, angst, jezelf ontdekken en voor jezelf opkomen. Kortom een echte aanrader!