Een inspirerend verhaal over dromen, doorzetten en jezelf blijven!
Dit boek gaat over het nastreven van je dromen, geloven in jezelf en keihard werken, zelfs als het leven je niet altijd meezit. Maar het raakt ook zwaardere thema’s zoals pesten, jaloezie en de kracht van échte vriendschap. Het leest supermakkelijk weg en het verhaal sleurt je helemaal mee. Ik kon het letterlijk niet wegleggen!
Maar… even eerlijk: mijn frustratieniveau schoot door het plafond bij hoe sommige docenten in dit boek met hun leerlingen omgaan. Als voormalig leerkracht kan ik écht niet begrijpen dat er volwassenen zijn die zich zo gedragen. Wat een verschrikking! Dit laat maar weer zien hoe belangrijk het is om als docent een veilig klimaat te bieden waar kinderen zichzelf kunnen zijn.
Al met al: een prachtig boek dat niet alleen inspireert, maar ook aan het denken zet. Zeker een aanrader voor iedereen die een goed verhaal met een boodschap zoekt!
Dank aan de auteur Danny Steehouwer voor het toesturen van dit recensie exemplaar!