Een absolute comfort read!

Dutchbookshelfelf 05 oktober 2023
In mijn wereld is het altijd tijd voor kerst. En aangezien oktober ons steeds dichterbij die donkere dagen brengt, is dit boek perfect om in de juiste stemming te komen.

Dit boek zit vol wijze lessen die je meekrijgt van diverse karakters. Normaliter vind ik het lastig als er zoveel personages in een boek voorkomen, maar dat was nu absoluut niet het geval. Iedereen had een aandeel in een van de verhaallijnen en voegde ook daadwerkelijk iets toe. Je ziet ook hele mooie ontwikkelingen plaats vinden en de liefde straalt van de pagina’s af.

Het boek voelt als de comfortabele geur van de bakkerij van Justin. Het is een warm en mooi verhaal waar ik intens van heb genoten. Het is moeilijk weg te leggen en leest enorm makkelijk weg! De schrijfstijl is onwijs goed en ik heb in tijden niet zo’n extreme connectie gevoeld met zoveel personages in één boek. Ik heb meerdere keren een traantje weg moeten pinken.

Het past perfect bij wat ik hoopte dat dit boek zou zijn. Vanaf nu is 42 ook mijn lucky number!

Meer recensies van Dutchbookshelfelf