Muzikale topper!

Dutchbookshelfelf 25 september 2024
Dit is het eerste deel uit de Rock & Flirt-serie. Dit zijn interconnected boeken waarbij ieder boek een bandlid centraal staat.

Dit boek is een goede opener van deze serie en legt de lat ook gelijk hoog voor de rest. Er zit een spotify playlist verwerkt in dit boek wat net een beetje extra geeft. De chemie tussen Jeff en Fleur is spot on (hallo grumpy-sunshine én enemies-to-lovers!) en het verhaal is om te smullen. Ik vind het geen typische roman, omdat het niet enkel gaat om de relatie tussen Jeff en Fleur. Eigenlijk wordt heel het leven van Fleur betrokken in dit goed geschreven boek wat net even wat extra dimensie geeft aan het leren kennen van haar karakter.

Meer recensies van Dutchbookshelfelf