Schreeuw maar ja!
Dit is misschien wel het meest confronterende boek wat ik in tijden heb gelezen. Waarom? Nee zeggen is zoooooo moeilijk! En dat herkennen we allemaal wel toch.
Dit boek begint met een hoofdstuk (ja duh). En dit hoofdstuk: OEFF ! Het is een heerlijke binnenkomer. Er zijn auteurs die beeldend kunnen schrijven en dan heb je Jade Vening. Dit héle boek zit je gewoon in haar hoofd en soms twijfelde ik of ik niet ineens Fiona zelf was. Oké, misschien gebeurt er iets te veel in korte tijd (als ik echt Fiona was dan werd ik waarschijnlijk gek) maar daardoor vlieg je wel door het verhaal heen. Het bevat al mijn favoriete tropes én het vloeit mooi samen dus ik ben fan. Het is humoristisch en lekker ongemakkelijk, om van te smullen.