Het boek bevat echt alle ingrediënten voor een heerlijk kerstverhaal!

Edith Tinga 16 november 2024
Dit is een heel ander boek dan dat ik van Corina Bomann gewend ben. Geen historisch verhaal over een of andere interessante familie, maar een boek over een heel gewoon alledaags meisje. Studente Anna heeft een afkeer voor Kerst. Om haar kleine broertje een plezier te doen, besluit ze met Kerst naar huis te gaan. Wat een reis van drie uurtjes zou moeten zijn, wordt een winterse roadtrip van twee dagen! Op haar reis ontmoet ze allerlei interessante mensen die haar aan het denken zetten over gebeurtenissen uit haar jeugd. Het boek bevat echt alle ingrediënten voor een heerlijk kerstverhaal.
*Een grote Grinch achtige afkeer voor kerst.
* Drie wijzen (in dit geval oude dametjes).
* Een kerstkind (heel lang geleden).
* Een sneeuwstorm om in te kunnen verdwalen.
* Een familiehereniging vol tranen.
* Een vleugje kerstmagie
* En....net als bij Sky Radio tot vervelends toe; Last Christmas van Wham!
Anna mag van mij vier sterren in haar kerstboom hangen!

Meer recensies van Edith Tinga