Kerstfeest met ongenodigde gasten
De achttienjarige studente Coco woont op kamers in Wales, waar ze een heel leuk vriendje opgedoken heeft. De Kerstdagen brengt ze door bij haar ouders in Londen. Ze is er nog geen dag of ze is haar snibbige en snobbige moeder al spuugzat. In een opwelling nodigt ze Daniel en zijn moeder uit voor de Kerstlunch. Haar moeder staat niet bepaald te juichen om dit bezoek. Ze had juist haar welgesteld vrienden uitgenodigd met de bedoeling Coco aan hun zoon Kenneth te koppelen. Nu gooit haar dochter haar plannen in de soep. De kerstlunch wordt nog erger dan gedacht. We kennen Robert Bryndza van zijn thrillers. Nou voor Coco’s moeder wordt de kerstlunch een ware thriller vol ongewenste gasten en ongemakkelijke ontknopingen. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat de relatie van Coco en Daniel wel stand houdt. Hoe ik dat weet? Nou in de nieuwe Feelgood-serie van Robert Bryndza zien we de veertigers Coco en Daniel weer terug! Ik hoop dat de Kerstman deze mij boeken cadeau wil doen, want ik mag die Coco wel!