Maakt weinig indruk
Flamingo Beach was dit jaar (2024) het Zomerlezengeschenk en kreeg je kado in de boekhandel.
Tara en haar man Amir gaan op hun tweede huwelijksreis om hun relatie een nieuw leven in te blazen. Dit doen ze in een resort op Curaçao. Maar midden in de nacht, horen ze een hard gebonk en vinden ze een dode vrouw op hun veranda. Wat is er gebeurt?!
Nu kan een kort verhaal best leuk zijn, maar dit was wel heel flinterdun en vlak geschreven. Personages die wat vreemde dingen doen of reageren, weinig spanning, weinig verrassend.
Ik kreeg wel zin in vakantie, dat dan weer wel. Verder heeft het weinig indruk gemaakt en zal dit verhaal snel vergeten zijn…