Heerlijk hilarisch prentenboek
Hij is er weer! De koning met zijn spierballen en stoere harige billen. Bij het winterpaleis, op verzoek van de prinses. Overal sneeuw. En kou. Veel te koud voor de koning. Dus gaan ze op zoek naar fijne, warme winterkleren. Geen muts, want dat kriebelt te veel. En dan kan de koning gaan skiën! Maar er staat een veel te lange rij. Dus wil hij schaatsen. Maar dat kan hij niet en voor schaatsles moet hij ook wachten.
“Ik ben de koning!” riep hij. “Ik wil NU METEEN een schaatsles!”
“Een koning zonder kroon?” vroeg de juf. “Nou dat ben ik een ijsprinses!”
En dan is daar meteen het thema van het boek: Op je beurt moeten wachten! Dat vindt de koning erg lastig. Maar de kou ook….. Hoe gaan ze dat nou weer oplossen?
Een heerlijk hilarisch prentenboek weer! Met de grappige en kleurrijke illustraties van Charlotte Bruijn. Wat zijn er toch veel dingen op de grote platen te ontdekken! Fantastisch om in de klas met de kinderen te bekijken! Ik hou hier van!
“Ik ben de koning!” riep hij. “Ik wil NU METEEN een schaatsles!”
“Een koning zonder kroon?” vroeg de juf. “Nou dat ben ik een ijsprinses!”